تقدیر رئیس دانشگاه جندیشاپور اهواز از متخصصان نیروگاه رامین
- شناسه خبر: 8143
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۶ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۹:۱۷
- نویسنده: modir
قلم کارون/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز در پیامی به مدیریت و کارکنان نیروگاه رامین، از فداکاری متخصصان این نیروگاه برای تعمیر تاسیسات و جلوگیری از قطع شدن برق بخشی از کشور تقدیر کرد.
در پیام محمدحسین سرمست شوشتری به مدیر این نیروگاه آمده است: با افتخار و غرور فراوان خبر تلاش و کوشش توأم با ایثار مهندسان و نیروهای فنی آن نیروگاه را در تعمیر کندانسور و به تبع آن، جلوگیری از قطع برق گسترده شهرستان اهواز را دریافت کردم.
وظیفه خود میدانم مراتب تقدیر و تشکر خود را از جنابعالی، مهندسان و نیروهای فنی دخیل در این اقدام ارزشمند که در این روزهای گرم، نقش موثری در حفظ سلامت مردم و بیماران بستری در بیمارستانها دارد، اعلام کنم. آرزوی توفیق روزافزون در خدمت به مردم را از درگاه خداوند متعال خواستارم.به گزارش پایگاه خبری قلم کارون، نشتی کندانسور واحد ۳۰۵ مگاواتی نیروگاه رامین که میتوانست به خاموشی در بخشی از کشور در گرمترین روزهای سال منجر شود، توسط متخصصان داخلی در مدت کمتر از ۱۸ ساعت در حالت آماده به کاری نیروگاه تعمیر شد.
ساعت ۹ صبح چند روز پیش، کندانسور توربین نیروگاه رامین اهواز نشتی پیدا کرد. مطابق پروتکل، باید ابتدا فعالیت نیروگاه دو روز متوقف میشد و سپس کار تعمیر آغاز میشد؛ اما متخصصان تصمیم گرفتند در حالت آماده به کار نیروگاه، تعمیرات را انجام دهند. تعمیر نیروگاه در حالت آماده به کار زمانی دشوار میشود که بدانیم دمای محیط توربین نزدیک به ۷۰ درجه و رطوبت بالای ۹۰ درصد است. داغترین چایی که به عمرتان نوشیدهاید ۶۵ درجه گرما دارد، به عبارت دیگر نیروها باید در یک دریای آب جوش کار میکردند.
۱۸ ساعت عملیات پیچیده مهندسی بدون وقفه ادامه یافت و فردای آن روز تعمیرات با موفقیت به پایان رسید و نیروگاه بدون ثانیهای توقف به تامین برق پرداخت و خطر خاموشی گسترده رفع شد.
رضا خسروی و محمد امیری از مهندسان مکانیک و کارشناسان توربین دو نفر از دهها متخصصی بودند که برای روشنایی مردم به طبقه آخر جهنم رفتند و برگشتند. اگر هوای اهواز در تیر ماه جهنم باشد، محیط نیروگاه رامین اهواز در خوزستان «طبقه آخر این جهنم خواهد بود». این بخشی از صحبتهای رضا، اپراتور نیروگاه است.